Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets hårda skola


vad lär vi av livet
det tar ett helt liv
att lära sig leva på riktigt
men när vi äntligen kan det
tar det slut

nej, det här livet är inget för amatörer




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-22 12:10



Bookmark and Share


    frun
Det är just vad livet är till för. Människor är amatörer som möter samma sorger som alltid drabbar oss. Vi upplever och försöker bemästra situationer i livet, när vi utsätts för normalsjuka och rentav galna.
2021-05-25

  Gunnel Eriksson VIP
Och ändå är vi alla barn i början.
Intressant reflektion.
2021-05-24

  Monica Lindgren
Kunde inte ha formulerat det bättre själv!
2021-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP