Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steget

Ögat ser en värld
Onåbar
Allt är för andra

Hjärnan vill mer
Hjärtats låga med

Murar är svåra att riva
Och det stora svåra svårt att nå

Ändå är det bara att ta steget




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-22 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva