Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Klockan 06.46 en fredag i maj

Det är just nu
innan dagen vaknar
det är just här
solen smeker dimman
i en ömsint vals
till vindens melodi
det är just nu
innan dagen vaknar
det är just här
vid vindens sista ton
dimman tackar för sig
med en blyg bugning
det är just nu
det är just här
innan resten av vår tid




Fri vers av sunnanö
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-05-22 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sunnanö