Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanka (inspirerad av Erik Axel Karlfeldts dikt Jungfru Maria)


Mandelblomma

Mandelblomma vit
oskuldsfull med doft så fin
liten kulla lik
långt bortom väg och byar
som poeten sjunger om




Bunden vers (Tanka) av Monica Lindgren
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-05-22 15:05



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Blommor ger så´n
glädje, bara att få se dem
och doftar de dessutom
gott, en följeslagare i mig
för livet de har fått...
2021-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Monica Lindgren
Monica Lindgren