Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MINA TV-VANOR

Mina tv-vanor

är min privatsak

Inget någon kärring

ska rota i

Vilka program jag ser

är en smaksak

Något som du bara

ska låta bli

 

LARZ GUSTAFSSON 22/5 2021

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2021-05-22 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP