Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rockkonserten

Dundrande likt den vildaste stormen
Trummorna slår
Elgitarrens toner skär sig genom luften
Deras svingande fart svänger självaste atmosfären
Sångarens röst fylld med gudomlig kraft
Förstärker konsertens energi intill kosmiskt nivå
Musikens rytm väcker det vildaste inom oss
Och vi festar bortom civilisationens normer
Ty vi är i sällskap med de nya gudarna
Och för stunden är vi i deras metalliska himmelrike




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-22 17:34



Bookmark and Share


  Niliboy
Det svänger!
2021-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP