Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: ANDERS SUNDIN


ENSIDIGHET I NYHETSRAPPORTERINGEN

Det märkliga (?) är, att vi aldrig får höra talas om hur stor skada de palestinska missilierna har åstadkommit på den israeliska sidan.

Hur många av den israeliska civilbefolkningen dog?

Hur mycket israelägd egendom pulveriserades?

Det finns en medveten strategi bakom detta. Vad det till syvende och sist handlar om, är att framställa Israel som boven i dramat och palestinierna som offren. En propagandakrigföring som inte står Hitlerstyskland efter i diabolisk slughet. Propagandaminister Goebbles skulle ha gillat själva tekniken.

Tänk bara på alla de år då Israel utsattes för Hamas' missilattacker utan att ens besvara elden, trots att civila israeler måste ha omkommit och byggnader ramponerats.

Så här manipulerar man. Det har förvandlat svenska massmedia till HAMASsmedia.

Tragiskt men dessvärre sant.

Som en vän av Israel upplever jag en berättigad vrede och indignation.

Låt muppkopplet gläfsa. Det struntar jag i. Jag är härdad nu och läser inte ens vad de skriver. Min åsikt kommer inte att förändras. 

Leve Israel!

 

LARZ GUSTAFSSON 22/5 2021




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2021-05-22 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP