Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Svart och vitt 11



Prydnad

Lång eller kort?
De är ju ändpunkter på en skala!
Vi måste vara
både långa och korta


Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-08-15 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP