Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FUNDERAR

Funderar
på att ta dykarcertifikat
när det känns
som jag tagit mej
vatten över huvudet
med min trädgård i år

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-22 20:21



Bookmark and Share


  ULJO
Kul tänkt
2021-05-24

  Monica Lindgren
Fyndigt! Kvickt!
2021-05-23

  Feliaxel VIP
Den känslan dyker upp ibland när man vill mer än kroppen orkar
Tänkvärt
2021-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP