Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt svart


ensamheten hörs märkvärdigt andas
in, i en natts svarta vingdrag
nerdragen omkullvält i det innersta
ut, i tron om befriande dag
men fortfarande är det ensam natt




Fri vers av Blåbäret
Läst 222 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-05-22 23:18



Bookmark and Share


  Peter G VIP
En stark text som går rakt in med mycket känslor, såsom hopp och förtvivlan.
Nätterna; särskilt de vakna är ofta på nåt vis mörkare, dystrare och längre och känslor som förtvivlan och sorg tycks växa sig starkare. Hoppet ställs till den nya dagen och ljusets återkomst.


2021-05-24

  Ola Rydberg
Känner smärtsamt igen, bra skriftat
2021-05-23

  SatansSon VIP
jag har också problem sova om nätterna.
2021-05-23

    tramp
Dags att skaffa katt :-)
2021-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Blåbäret
Blåbäret