Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusflimmer

Ett hjärta i tumult, ett ändlöst disco
Ljusflimmer på väggarna, musik på högsta volym,
jag tänker om och om igen att jag älskar dig
Utanför fönstret ändras årstiderna,
känslor upprepas, kroppen snurrar runt

Framför mina ögon gungar staden vi lever i,
jag kan inte längre se om du är ledsen eller glad
Mellan människor, måsten och tvivel,
driver vi likt sömnlösa runt i cirklar,
spenderar natten i ditt rum igen




Fri vers (Fri form) av deathraay
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-05-22 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deathraay
deathraay