Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord från hjärtat

Min röst koncentreras
i en fjäder
som faller
långsamt mot marken

Jag vandrar inte
på samma jord
inga fotspår
undrar vart jag går

Samma lagar
gäller inte för mig

Ett sista andetag
ger ro
en ro som aldrigt
vidrört mig

Det ända hopp
som lyser
är hoppet om ett slut

Ett slut
på en ständig undran

Själen skall äntligen få andas




Fri vers (Fri form) av anonymhej789
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-22 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymhej789