Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur många ggr måste en lögn läsas innan de flesta ser det som en sanning!


När blir en lögn sanning?

Hur vet vi vad som är lögn och sanning!
Idag används teknik, filmer och bilder
för att påverka oss att agera.

Vem kan man lita på? Är det som visas
propaganda, för att indoktrinera, få oss
att bli känslomässigt påverkade dvs
känna, sorg, rädsla, panik, skuld!

Vilka bilder och filmer får oss människor
att agera enligt psykologisk påverkan?

Hur vet vi om det är sanning det som sägs
och skrivs om det inte går att kontrollera?

Fysiska, biologiska och psykologiska krig
pågår och genom etern rinner det ner till
de flesta som är uppkopplade till teknik
hjärnan som styr och påverkar helheten!

Vem har ansvaret för vad vi ska känna,
tycka och agera?

Befinner vi oss i en infodemi.....!?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-23 11:21



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Man får använda sitt sunt förnuft,
om det verkar för bra för dåligt eller för otroligt är det dags att vara misstänksam samt vem som är avsändare.

2021-05-23
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP