Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att glömma en förlust


Acceptera en förlust

Ge upp drömmen om storhet ära och framgång.
därefter kan du skapa själv.




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-05-23 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP