Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KALLA MAJ

Denna maj är inte skön,
går att lätt försaka.
Du som råder, hör min bön:
Ge mej maj tillbaka!

Hoppas juni, grann och grön
låter mig få smaka
maj som retroaktiv lön
för min trägna vaka!












Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-23 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP