Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och färgglad...

Massaker! Har jag fallit för!
Och i par de sig allra bäst gör!
Välj en vit, en grå...
säger min mor, bäst då...
Dalahästarna, du sen, dröm kör!!!








Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-23 17:13



Bookmark and Share


  ULJO
Dalahästen så mångfacetterad
2021-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt