Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nr 3


#Vårpoesi2021

 

Pingsten sägs vara
naturens scenbyte och
hänryckningens tid

Efter mörkerhalvåret
väcks ljuset åter till liv




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-23 17:19



Bookmark and Share


  ULJO
Fin vårpoesi
2021-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP