Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i "Psykiatrins trolldeg"


~ ORDEN ~

Nyanställd på psykiatrins slutna avd
presenteras inför intagna.

Hon där lider av ordfobi.

-Rädsla för orden med andra ord.

Ja,hon menar att orden vill döda henne
och göra henne galen.

-På vilket sätt det är ju bara ord !?

Orden jagar henne och hon säger sig
aldrig bli fri från dom för alla ord är
onda och att det är orden som gjort
att världen är som den är.

-Vad gjorde hon innan hon hamnade här.?

Hon var författare och översättare.

~




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2021-05-23 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP