Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild.

Virrvarr av trollhår,
obevekligt inre,
rådjursblick med rovdjursdjup,
stormar från hjärtat,
själen av en livstid,
ekot av nån annan,
fylld av mitt månljus,
den jag är idag.




Fri vers av Lillmissmims
Läst 166 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-05-24 02:50



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Så mycket vi innehåller...ljus,mörker,ytterligheter och motsatser...vi bär tusen olika ansikten...
En fin spegling !
2021-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lillmissmims
Lillmissmims