Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksfulla tid

Kärlekens underbara vår
Lika fantastisk varje år
Fantastisk tid




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-05-24 08:07



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Ja, ingen årstid slår våren
2021-05-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Sådan är våren, den älskansvärda!
2021-05-24

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som jag skriver under utan att tveka!
2021-05-24

  ULJO
Hänryckningens tid. Kärlek och Kärlek och mera kärlek. .
2021-05-24

  M.Eta
Vår bästa tid är nu!
2021-05-24

  Sparvögat VIP
Fint tecknar du kärleken till våren...
2021-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP