Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


**********UPP-LEVelse********

 


 


Frö i vila


vaknar


väcks


 


riktar


kraft


utåt


 


tillåter


urkraft


inom


 


varande


LIV-i allt


ÄR


 


 


 


 


 


 


 


 


Tack!


 


AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 243 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2021-05-24 09:39



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
I få ord målar du livets storhet!
2021-05-25

  Kajan VIP
Så få ord som rymmer en storhet, lite som själva fröet i fråga : ) överraskande och stilren liten dikt.
2021-05-25

  Öknens Ros VIP
Ett frös resa till vuxen planta, växtkraft att imponeras av.
2021-05-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livskraft och livsglädje!
2021-05-24

  Sparvögat VIP
Underbara ord tecknade till livets början...
2021-05-24

  ULJO
Frö. Början till liv.
2021-05-24
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria