Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge blommor till de levande

Ett insomnande väcker sorg
En bortgång skapar tomrum
Det uppenbara blir synligt
Sådant vi tagit för givet

Ge blommor till de levande
Nu, medan du kan
Ge blommor till de levande
Senare är det för sent

En avskild plats i stillhet
Din gåva ger ingen reaktion
Stenens tystnad i solen
I skuggan är det svalt

Ge blommor till de levande
Nu, medan du kan
Ge blommor till de levande
Senare är det för sent




Fri vers (Fri form) av Machete Man
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-24 10:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Traditionen att sätta blommor på gravar är löjlig.
2021-05-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att ge blommor som mottagaren kan glädjas av.
2021-05-24

  Öknens Ros VIP
En blomma, om än aldrig så liten kan glädja mer än tusen ord.
2021-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Machete Man
Machete Man