Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tegel

Tegel för tegel,
upp byggdes muren.
Tegel för tegel,
Ner brytes muren.

Cykliska beteenden,
inövad replik.
Hur har det vart på senaste?
Lite hit, lite dit.

Tänker på ren rutin,
fast i muskel-minnet.




Fri vers (Fri form) av c_joel
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-24 12:13



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Sen sa hen, något annat,
när hen "mumlat" iväg......?
2021-06-13
  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel