Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På livstid lång kamp

 

Jag!

Har

Inga planar

 

Att älska någon

Att hata någon

Att döda någon

 

Jag!

Ensam

Går hand i hand med mig själv och kämpar

 

Ansikte mot ansikte

Mun mot mun

Öga mot öga

 

Står världen mot mig och visar den långa fingret

Och

Hotar till liv

 

Min kamp för min existens hårdnar




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2021-05-24 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP