Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svävar fram

Mot nyhets behag

Bladet för dig närmare

En tids minut

Där orden flimrar till

Ser klart i tystnaden

Faller borta  sakta

I dagar som ska komma

Styrkan  växer mer och mer

Målet får dig känna 

Det kommer en tid

Finna ut  din  säkerhet

Tala ett språk

Fånga orden 

Låt dem  sväva fram

Små bubblor 

en och en ge tidsperspektiv

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-24 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP