Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De här händerna

Lyfter upp de
Torkar bort tröttheten
och utmattningen
från ansiktet

Tittar på de

Nej...
Tiden är inte nådig
Inte väntar den på en
Bara sticker iväg
utan att fråga
om man är redo

Allt som de här händerna
har gått igenom
Slitit med
Tagit tag i
Rättat till
Ömsint tagit hand om
Försvarat ens eget liv..

Pålitliga trotjänare
som aldrig ber om någonting
Bara fortsätter
utan att utkräva ett tack

Åldras obarmhärtigt
Men, är med en
Hela vägen
mot slutet




Fri vers (Fri form) av Sam u dubokom ofsajdu
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-24 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sam u dubokom ofsajdu