Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text 8(8) från min bok om Varberg.


Då var det klart


nu går jag med en gång
tillbaks till redaktörn
i hörn-
et Bäck och Östra Lång

för nu har jag gjort som han bad
skrivit lite grann om vår stad

och utöver detta
kan jag berätta
att i Varberg bor en get
det kanske han inte vet


*******


Den 43:e och sista texten från ” I Varberg bor en get” - en vandring genom Varberg i prosa och lyrik.

Hela boken kan du läsa på goranspenna.blogspot.com, där klickar du på januari 2020.




Bunden vers (Rim) av Göran P Rödholm
Läst 121 gånger
Publicerad 2021-05-24 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm