Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupare än Marianergraven

På Medelhavets kalla yta
leker havsfrun

ett fiskenät
av lemmar
bruna vita
brutna röda

skvalpande bläckfiskarmar
mot svart gummi

spädbarnet sjönk
som stengods till havets
botten

mänsklighetens mörkaste
avgrunder är
djupare än
Marianergraven




Fri vers (Fri form) av Lili B VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-25 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP