Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På avstånd


Du tänder min eld
men låter den ej brinna




Fri vers (Fri form) av anonymhej789
Läst 104 gånger
Publicerad 2021-05-25 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymhej789