Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapa bandet

Jag har bestämt mig nu
Kapa bandet på riktigt
Du kan inte kan styra mig
Allt ska vara på dina villkor 
Du gör mig bara ledsen 
Medan jag ger för mycket 
Min snällhet förgör mig
Sårad och sviken varje gång
Du tror nog du ännu kan
Röra vid mig så jag faller 
Dit du vill ha mig i koppel 
Vara där bara när du vill
Jag slår mig fri och flyger 
Detoxa bort giftet i själen 
Du kan bara se solnedgången 
Där långt bort i fjärran är jag 
Tonar ut långsamt men bestämt
Jag ser min egna vackra soluppgång 





Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-25 05:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan