Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NOCTURNE

På blek blå himmel

syns ljusgul månskiva

fåfäng spegla sig 

i blanka vattenytan

båtarna förtöjda

för nattens vila

vyssjas till sömns

av björkars nattmusik

och blek blå himmel

mörknar midnattsblå

ljusgul månskiva

rodnar till orange

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-05-25 17:41



Bookmark and Share


  Peter G VIP
En levande vacker scen målar du upp med dina ord här!

väldigt fin!
2021-05-27

  Susen VIP
Följer med i naturens färgkarta. Fint
2021-05-27

  Kajan VIP
Tycker om denna, stämningsfull och målande.
2021-05-26

  Öknens Ros VIP
Fint om skymning som övergår till natt med måne som skiftar i färg, målande beskrivet.
2021-05-26

  Niliboy
Mycket fint å vackert!
2021-05-25

  AiA Maria den fria

Sinnligt
Vackert
Flöde

Tack!
2021-05-25

  Feliaxel VIP
Så vackert
2021-05-25

  ULJO
Vackert
2021-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP