Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


En utsträckt hand

 

Jag tillät mig själv att vara

den sjunkande stenen

som enträget ville bosätta sig

där på havets botten

 

ja jag strävade hela tiden

på något outgrundligt sätt

mot att för alltid fastna där

på bottnen …i mörkret

 

jag väntade på att någon

skulle kasta ut en livboj

för själv saknade jag förmågan

att hålla mig flytande

 

men jag sjönk allt djupare

in i mitt inre hav

för att i allra sista stund

känna …din utsträckta hand

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-05-25 10:50



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Vackert diktat
2021-05-26

  ULJO
I det läget. Viktigt att fatta handen och ryckas med i det vi kallar liv.
2021-05-25

  Peter G VIP
En hjälpande hand, något vi alla kan behöva ibland och nåt väldigt fint att ge!
Välsnickrad dikt i ord och ton, med ett fint budskap!

en text som berör!
2021-05-25

  Feliaxel VIP
Berörande rader
2021-05-25

    ej medlem längre
Väldigt fint skrivet.
2021-05-25

  Kajan VIP
Väldigt starka, tydliga bilder; och känslan av att låta det ske; av någon outgrundlig anledning. Det behövs nog någon som ser och en utsträckt hand för den som ej förmår sträcka ut sin egen.
2021-05-25
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP