Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famlande kärlek


Jag har gått vilse i dina ögon
tårar är min enda kompass

Jag har tappat bort mig i din närhet
för min blick såg bara dig

Jag har trasslat in mig o ditt hår
det omsluter mitt sinne

Jag har glömt vem jag är
när du inte är här

Du blundar och vill inte se eller höra
att jag imploderar av minnen

Snart finns jag inte kvar
då kommer ekot av mig
fortsätta skrika ditt namn




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-25 17:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångat
2021-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild