Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den störda mannen och sambon har för länge sedan flyttat och "terroristerna" kanske bara är störda människor som lever kvar i dess atmosfär av störda människoöden. Är de komna utifrån? Troligen, offren? infödda..


Nu bor vi plötsligt ett fd-utsatt område.

Han såg sig omkring visste att besöket på valen skulle bli uppmärksammat vände sig mot fönstren där bakom.

Om han inte misstog sig,
bodde det inte en främling där på den tiden före den där mannen som drog hit terroristerna, de som satte skräck i området och vars kunder gick på de så annars fredliga ungdomarna och hur detta krig i området kom att orsaka enorma skador, de facto han smakade på ordet och såg mot fönstret bakom valen, skulle han våga gå upp känna på det kalla vattnet som sprutade ut från dess huvud? Främlingen som han varit så spänd på tycktes.. stirra mot honom från fönstret.

Han gick upp på den gräsklädda valen böjde sig ner fyllde handflatan med vatten jag ångrar det som min hand gjort mot andra, lurad av världen att begå fel..

Mina kompisar skrattar i okunskap åt det heliga vattnet, men för mig de facto

-Bryt, hördes det från himlen.

Är vi alla med i filmen, skrek han ut i kvällsmörkret.

Har vi alla ett val som ett avtal med oss själva?

___

-Han orkar inte mer, låt honom bli den första.

___de ger två kort till honom, han ler, äntligen.


Kort 1:
Texten är kanske inte perfekt skriven
men är inte budskapet det viktigaste?

Kort 2:
Våga i de facto, ingen ställer krav på välskrivet
när det viktiga är att rädda människolivet, dig.


Helad i ljuset från främlingens fönster.

(Viktigt vem som kommer ta rollen där bakom valen)

Vem är Främlingen och känner han alltet?

Jag gillar Påståenden som ska Bekräftas.

Påståenden på kort som ges till deltagarna
som är troliga vittnes bärare till olika brott.

de-facto

Det här var verkligen ett svårt ord för mig
som den konstnär jag Är att tyda området.

Lycklig,
att få finnas i området i dess gemenskap
vill jag skapa utifrån det verkliga som är.

Färdig, delmål 1.

Herregud!

Så många År av ens liv bara för att få bo här.

Ja, nu skriver vi korten och börjar spela för pengar.

Får vi det för polisen?

Det är väl de som betalar för svaren?

(Fick jag komma på det här?)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-25 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP