Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Citerat ur "Det ondas arvsanlag"


FREDLÖSA BARN

När vattnet går för den gravida horan
som skiter ut fostret i en gränd i Rio de
Janeiro dumpar hon det i en soptunna.

De barn som överlever blir jagade som
råttor av (Bope) Brasilianska ordnings-
polisen som mellan åren 1980-1990 bär
ansvaret för dödandet av ca :6000 barn
i åldrarna 5 - 17.

Som dessa barn inte har någon Charles
Manson som tar hand om dem och ger
dem en fri-zon blir det ingen hippiecult-
familj.

De barn som stjäl brödet och frukten är
Rios barn som när de vuxit upp blivit
Kokainlangare skjuter alla som komma
i deras väg.

Här kan ingen skylla på någon hippie-
cultledare utan de enda ansvariga är
Rios myndigheter och dess högste stats-
man nuvarande borgmästaren Eduardo
Paes,samt de rika gubbarnas sexturism
som fortsätter med ordningspolisens
mutade medvetande,
alltmedan Jesusstatyn står på ett berg
och bevittnar det utan att göra något åt
det.

~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2021-05-25 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP