Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄR INTE

Jag är inte jag
jag är någon annan
har sökt mej hela livet
men inte hittat rätt
jag skrattar och jag skämtar
det är masken som jag bär
när jag är ensam
jag tar av den
men vet ändå inte 
vem jag är

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-25 21:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande, hoppas att diktarjaget hittar sitt innersta, sanna jag.
2021-05-26

  Feliaxel VIP
Tänkvärda ord
2021-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP