Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gloriosa

Min svaghet skakar och brinner,
av självrannsakan nedför kinden
Rinner iväg, på väg ombord
kan vi sjunka uppe i Norden
Som alla andra
Men jag tavlar mig
Gror mig
Påminner mig om
Att det skaver och känns stint här
Något är på gång
Och här ute på landet
Med dem sju haven i handen
Bränns inga frön i vinden
Bara kragen försvinner
Först när du växt upp kan dem ge sig av.




Fri vers av Denise Kristina Nietsche
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-25 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Denise Kristina Nietsche
Denise Kristina Nietsche