Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargtass och smultronsorbet

Våt sand.
Porlar mellan mina tår.
Om jag ville.
En stund.
Där guld kackerlackor
vänjer sig av med tystnaden.
Ett fång nyplockad hemlängtan
bränner hål i ensamheten.
Det tär.
Jag svär.
En blandning av
timotej och fjärilar med utslagna
rosenvingar.
Trygghetssökandet hos varghonan,
så koncentrerad att den fräter
bort sina egna tårar.
Men låt oss inte förvandlas riktigt ännu.
Låt mig vägleda dig på brudorkide'ernas
glittrande allé.
Stundtals utan att den svarta panterns natt
inte låter sig väckas.
Vecklar upp boken med stjärntecken som
passar varandra.
Låter mig förföras av dess förförelsedans.
Försvinner bland upptinad lycka.
Om än bara i den snåriga björnbärsbuskens
grävlingsgryt.
Skyndar mig att älska i silvergruvans utsträckta hand.
Efteråt jag kurar ihop mig.
Att försvinna.
Bland vänskapens hav.
Med kläderna på.
Naken.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-26 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP