Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömliv


Varje dag jag vaknar
känns som att jag drömt

Vaknar till en dröm
Frågorna hopar sig

Regnet öser ner idag
bildar ett rum av stillhet

Där inne kan jag välja
väg att gå vidare

Jag kan styra mot det jag känner till
eller prova nya vägar

Jag vaknar till en dröm
som skapas varje stund

Det är svårt att riktigt tro
och greppa att det skulle vara så

Under tiden skapar jag en verklighet
som jag bygger av mina tankar

här och nu














Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-26 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP