Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Frusen sockerdricka

Det som sårar.
Blinda blå regndroppar
mot fönstret.
Ett melodiöst välkomnande lugn.
Skogsmössen i skymundan.
Sträcker ut mina skimrande tårar.
Lägger dem i den ärgande fontänen.
Där de blandas med fåglar som släcker
sin törst.
Strax intill en tom parkbänk.
Vem som satt där nyss?
Vem vet.
Kanske någon kan ge mig svaret.
Men inte nu.
När jag svävar bland
vitsippornas himmel.
Inget annat.
Är som du.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-05-26 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP