Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjesprutt




Jag sliter av mig människohuden
kläderna
faller ner på frambenen
händerna
knatar upp i bergen med hovarnas klapprande
som stenbock
hoppar runt på toppen i snurrande brunst
som trumma
kastar mig ut över kanten med isflodens vatten
i vattenfall
rinner ner i dalgången och får applåder
av dig
bara för att visa hur du får mig
att vilja leva.

Så enkelt !




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-26 13:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Eufori över livet väl beskriven
2021-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP