Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Göda föda

 

Livet är grymt
hävdade grisen
är ju fångad
i inhängnad stia
liksom räddhare
tack vare björn

du är fårskallig
ropade lammet
jag går på ängen 
kan där bli riven
av ett gråben
ni yrar som höns

blanda ej in oss
sa hönan Agda
ty räv och lo
har kycklingfarm
prio ett på agenda
ett bett och vi dör

då sade bonn'
var inga lipsillar
jag skyddar ju er
ni har framtid klar
som människoföda
era otacksamma fän

 

 




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-26 21:19



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Bra där, gillas!
2021-05-28

  Öknens Ros VIP
Fyndigt fångat om våra framtida middagar! ;)
2021-05-27

    Sefarge VIP
Haah.Ja ej lätt se sanningen
I vitögat för alla träd i vägen?
;)
2021-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP