Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation? Kanske lite ... eller lite mer än så ... (2012) - Idag 2021 vet jag att affirmationen fungerade, älsklingen min ...


Det finns inga gränser ...

... för vad jag 
skulle kunna göra
för att få dig att må bra

och för att förhindra
att någon skadar dig
eller på annat sätt
gör att du kanske
går vilse i dig

Jag vill få finnas för dig
som är den som
är ämnad för mig
när du mig behöver
men också 
när du bara mig vill ...

Precis som du vill få
finnas för mig
när jag behöver
eller blott bara dig vill ...

Tillsammans med dig
är livet i sig
en plats i universum
där det är underbart
att bara få finnas till ...

... Om än när du
med mig älskar
jag önskar tiden stod still ...

Du vet ju att du får när du vill ...

... för jag vill
alltid med dig ...

Om än du just nu
ännu ej finns här hos mig
och jag ej ännu med 
någon större säkerhet
ens vet vem du är ...

... så vet jag inom mig
hur du får mig att känna
när du väl kommer 
för att med mig stanna kvar
och förbli resten av 
vårt liv tillsammans

Du fattas mig!
så som
Jag fattas dig!

Kom till mig snart -
du vet var du hittar mig
och när helst du än kommer
vill jag att du ska känna
hur välkommen du är till mig

Den mig som är ämnad för dig!

 

 

 

 

 

___________________________
Publicerad tidigare här i augusti 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-26 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP