Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädens bris

Vid dina nyanser.
Medan vinden bottnar.
Flirten flortun och blek.
Ännu en knippe gryning.
Men resten är tvivel.
Betyder egentligen ingenting.
Utan en massa frestelser.
Imorgon nattens tukaner.
Ömsar redan ej.
Men annars.
Så stilla.
Då.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2021-05-26 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP