Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Velandet

Jag vet.
Jag är fel.
Mitt emot.
Mitt andra jag.
Som också.
Ser mig.
Men inget säger.
Omkullvält frö.
Bleknar.
Även.
De.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-26 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP