Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan bigarråer

De ser inte.
De ser ännu mindre.
Klättrar på någon form av snö.
Men dess vingar stretar.
När betyder när.
Ljusning av stearin.
Ljummen vinterträdgård.
Där vildvuxen trollhassel härskar.
Tvättbjörnen finner sin egen ro.
Fastän alltför sällan.
Sammansvetsat sval.
Bakom de skuggor av förflutna löv.
Viskande törnros.
Lämnar gårdagens stoft.
Blickar ut över solmogen paynes gray.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-05-26 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP