Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig

Se mig
i ögonen
låt mig förstå
att jag är din

din hand trevar
över mitt bröst
stilla
med slutna ögon
känner jag hjärtas
slag

Som humlan
söker nektar
på mina läppar
lämnar du en
kyss

du väcke min
aptit
på livet

på min hud
dansar
leker
dina fingar
undersöker

dina andertag
jagar mig
längre in
i förgängligheten

i ett ögonblick
ser du på mig
jag blir varse
att jag är din




Fri vers (Fri form) av Alphard
Läst 78 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-26 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alphard
Alphard