Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anti- Socialatjänsten

_ Hej och välkommen till Anti-sociala tjänsten
_ Det gäller ansökan om ekonomiskt bistånd.
- Okej, då skickar vi en lista där det står vad vi ska ha in.
_ Okej ....
Mail- Antisociala tjänsten
Vi saknar följande: bankpapper, af rapport, af, handlingsplan.
Beslutet god tas ej.

Mail- Kalle, Af,papper, af, rapport, bankpapper, skithuspapper.
Mail- Anti-Sociala tjänsten: Vi kan inte läsa dina bankpapper....
Mail- Kalle, Era blindstyren köp glasögon
Mail- Anti-Sociala tjänsten : Beslutet avslås, skyll dig själv !!!

_Hej och Välkommen till Anti-Sociala Tjänsten
_ Hej jag heta Hipp Hopp
_Hej =)
_ Jag vill behöva lite pengar till min fru och mina 18 barn .
_Okej .... 245000kr räcker det ?
- Näheeee jag vill behöva mycket pengar ....
_ Okej..... 56788kr ?
_ Det bli mycket bra .
_ Tack så mycket !!!!!
_ Nu jag kan söpa en stor bil=)




Fri vers av Carmen Sjögren
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-26 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carmen Sjögren