Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagolika nätter. Tystnar

Tvinnad tudelad lögn. Separerar.
Vita kobror inlindade i morgonens snö. Ebenholts.
Lämnar berusad eftertänksamhet. Sorgkant.
Ömsom stark, ömsom svag. Cider.
Men inte desto mindre passion. Strandat.
Vilar bland sommarens smekande
kanderade äpplen. Tveklöst.
Gränslöst dikten smulas sönder. Tragiskt.
Det enda jag kan göra. Nästan.
Att se på. Beskåda.
Men jag låter kalligrafipennan
älska fritt. Ljuvligt.
Hennes ord blir hans mening. Igen.
Jag blundar. Åter.
Rodnar. Generat.
Inte. Alls.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-26 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP