Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MISSLYCKAD

Att känna sig misslyckad

Att komma till korta

Att längta till himmelen

fast allt känns så långt borta

Ytans krusning är njutningsfull

Kolorerad och grann

Lever du för din egen skull?

Är du verkligen sann?

 

Att känna sig misslyckad

och bli missförstådd

Bli stukad och bortmotad

förådd och försmådd

En lamentation igen

En jeremiad

Den är utan medkänsla

denna stenhårda stad

 

 

LARZ GUSTAFSSON 26/5 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2021-05-26 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP